Brojna istraživanja pokazuju da najmanje vremena imamo za odmor i druženje. Mada, i bez istraživanja znamo koliko smo umorni i napeti dok nas gomila obaveza pretvara u poslovne, a ne bračne partnere. Svi se manje više isto osećamo, ali, ako mi tome ne stanemo na put, niko neće. Život nije fabrika pa da nam dani prolaze jednaki kao iz prese – uključite se, ulepšajte svoj život na sve moguće načine. Jedan od načina na koji to možete učiniti jeste da postavite hodromasažnu kadu u svoju baštu. Ona će zasigurno biti neiscrpan izvor dobrog raspoloženja i opuštanja.

Izbegnite uznemiravanje

Život pre mobilnog telefona je sada nezamisliv, ali ako želite ikada u životu da se opustite, setite se da na toj čudesnoj spravi postoji dugme za gašenje, kako na njemu tako i na svim mogućim spravicama koje nas neprekidno povezuju sa celim svetom. Sa celim svetom smo u vezi, a od najbližih se udaljavamo – kakva ironija. Da biste ostvarili neophodan kontakt i uneli malo uzbuđenja u vezu, morate se malo isključiti iz sveta. Zato provedite malo vremena u toploj kadi sa voljenom osobom, u razgovoru ili tišini, sve jedno je. Dopustite da vas topla voda opusti, a sve drugo će samo doći.

Smanjite stres

Statistika je tu da nas podseti da je izvor većine teških oboljenja stres. On nas ugrožava fizički, psihički i socijalno. Od njega ne možemo pobeći, ali ga ipak možemo značajno ublažiti. Trenuci provedeni sa voljenom osobom u toploj, penušavoj vodi oslobodiće nas stresa, opustiće upaljene mišiće i omogućiti nam da se fokusiramo na ono što je najvažnije – jedno na drugo.

Postignite efekat godišnjeg odmora

Sama pomisao na godišnji odmori i putovanja vam gotovo uvek umiri emocije, na putovanju se opustimo i zbližimo jer smo odvojeni od svakodnevnih briga i pritiska. Tamo prikupimo energiju i neutrališemo sve negativno što nam se dešavalo. Na žalost, nismo u prilici da dovoljno često sebi to priuštimo. Hidromasažna kada  nam stvara taj romantični osećaj kao da smo negde otputovali. Brzo i efikasno nas dovodi u stanje opuštenosti koje doživljavamo posle nekoliko dana godišnjeg odmora. I to u sred dvorišta koje nam je uvek dostupno. Razmislite koliko nam novca štedi tako dostupan odmor i što je još važnije zbližava nas i opušta.