Stolovi Sophie:

Kolekcija Sophie

Hartman sa ponosom prestavlja stolicu Sophie! Ovo je prva izlivena stolica u Hartmanovoj kolekciji. Pažnju privlači sedište sa svojim krivudavim linijama. Jedan od najčešćih komentara za ovu novu stolicu je da je izuzetno udobna. Takvu udobnost omogućava blago fleksibilni naslon. Ova stolica je toliko udobna da vam nije potrebno ni jastuče za sedenje.

Stolica Sophie je dostupna u 8 boja (u zavisnosti od modela): beloj, svetlo sivoj, tamno sivoj, crnoj, vulkan crvenoj, mahovina zelenoj, braon (taupe) i curry žutoj. Spojnica od aluminijuma daje čvrstu vezu između izlivenog dela za sedenje i donjeg rama. Ram (noge) je urađen od punog aluminijuma, tikovine ili inoksa.

Sophie je dizajnirana kao stolica za ručavanje, tako da se može podvući pod svaki sto za ručavanje. Može se kombinovati sa Sophie stolovima ili sa drugim Hartman stolovima od tikovine ili HPL-a. Proizvodi se u Holandiji i ima 5 godina garancije.

Kako održavati nameštaj

Da biste očistili nameštaj, uzmite mlaku vodu i neki neabrazivni, pH-neutralni deterdžent ili toplu vodu sa malo sode i mekan sunđer ili krpu. Nakon toga isperite čistom vodom, uz pomoć baštenskog creva. Ako se površina ne očisti kako treba na ovaj način, možete upotrebiti i posebno sredstvo koje Hartman proizvodi za svoj nameštaj od smola. 

Upozorenje!

Ne koristite crevo pod pritiskom za ispiranje pletenog nameštaja, jer možete oštetiti materijal! Nemojte koristiti abrazivna sredstva niti sredstva za izbeljivanje, kao ni univerzalna sredstva za čišćenje. Oni mogu izbledeti vaš nameštaj i dovesti do nepopravljivih oštećenja.