Kupole za bazene

Da li želite da učinite svoj bazen bezbednim, produžite sezonu kupanja, održavate kristalno čistu vodu, smanjite troškove grejanja i smanjite upotrebu hemije u bazenu? Sve ovo može se postići jednim proizvodom – kupolom za bazen. Ne postoje druga tako jednostavna i efikasna rešenja.

Kupole za bazene sprečavaju neprekidno prljanje vode lišćem, travom, insektima, a isto tako zaštitiće vodu u bazenu od kiše koja joj menja pH vrednost.

Osim toga, nećete morati da brinete gde su vam deca i kućni ljubimci. Ograđeni sistem bazena opremljen je nizom zaštitnih i sigurnosnih elemenata (pričvršćivanje modula, brave na vratima sa dečjim sigurnosnim bravama, itd.) koje garantuju maksimalnu sigurnost.

Kupole za bazene izrađene su od polikarbonatnih ploča koje služe ne samo kao materijal za popunjavanje aluminijumskih krovnih delova, već takođe služe za povećanje temperature vode u bazenu kroz solarni efekat. Ako se odlučite za kupolu, možete produžiti sezonu kupanja i do nekoliko meseci. Ne samo da se vaša voda tokom noći neće ohladiti, već će se BESPLATNO zagrejati po sunčanom vremenu.

Pogledajte modele koji su u ponudi:

Od čega se prave kupole za bazene?

Glavni strukturni element kupole je specijalna visokokvalitetna legura aluminijuma, koja se površinski obrađuje eloksiranjem. Ovaj materijal se koristi za sve noseće delove, krivine i konstrukcije čitavog sistema.

Za ispunu se koristi polikarbonat. Njegova fizička svojstva omogućavaju da služe i kao solarni paneli, povećavajući u proseku temperaturu vode u vašem bazenu za 8 ° C.

Svi modeli mogu biti proizvedeni u minimalnim visinama (počev od 55 cm).

Slično tome, kupole za bazene mogu se proizvoditi u takozvanim „prolaznim“ visinama. Takve kupole za bazene tada mogu služiti i kao zimski vrtovi, koje možete koristiti ne samo kao udobnu svlačionicu, već i zahvaljujući visini, kao svoj centar za opuštanje. Zamislite samo: leto se priprema, sunce ponekad sija, često je prekriveno oblacima, a željeni odmor na bazenu pokvario je jak nalet vetra. Sa visokim krovom bazena i dalje možete da uživate. Obucite kupaći kostim i ogrtač i uzmite peškir. Vaš bazen je natkriven, a isto tako i vaša ležaljka, voda je prijatno topla jer kupola umnožava efekte sunčeve svetlosti, istovremeno zadržavajući vetar koji bi mogao poremetiti idilični trenutak. Više nema prepreka za zasluženi odmor nakon napornog rada.

Pozovite nas za detaljne informacije