Usled velikih promena na svetskom tržištu i problema u proizvodnji bazenske opreme, cene bazena i opreme su u konstantnoj promeni. Zato vas molimo da cene sa sajta uzmete kao okvirne, i da nas pozovete ili pišete za detaljnije informacije.

Telefon: 021 450 717; Mejl: office@softwell.rs

Hvala na razumevanju!

Lajnerski bazeni izrađuju se u preko 20 dimenzija, a dubine su do 1.5m. Sva oprema (filtracija, atrakcije, rasveta, grejanje…) ugrađuje se prilikom montaže bazena. Kao i kod drugih vrsta bazena, i kod lajnerskog treba u fazi planiranja predvideti i onu opremu koja se želi ugraditi u budućnosti, kako bi se ostavila neophodna instalacija za kasniju ugradnju.

Prednost ovog tipa bazena jeste niska cena.

Lajner se proizvodi u različitim bojama i dezenima.  Debljina folije koju mi ugrađujemo je uvek 0.8mm. Postoje i folije od 0.6 mm, ali su one osetljivije i kraćeg veka trajanja.

Kada se postavi, folija iziskuje minimalno održavanje, i to praktično znači da je dovoljno oprati je par puta u sezoni, i to na visini na kojoj se nalazi linija vode, zato što je to deo lajnera koji se eventualno može zaprljati usled spoljnih uticaja.

Životni vek same folije je oko 10-12 godina, nakon čega se može jednostavno zameniti.

Lajnerski bazeni 

Otkriće folije za bazene je ne tako davno doveo do otvaranja mogućnosti da veći broj ljudi može sebi da priušti bazen u dvorištu. Napredak u tehnologiji plastike za rezultat je imao  veoma efikasne i ekonomične bazene izrađene od lajnera koji su, ne samo izgledom nego i smanjenjem cene postali konkurencija tradicionalnim bazenima od betona.

Lajnerski bazeni grade se tako što se u iskopanu rupu, nakon izlivanja armirane betonske ploče, postavlja ram koji može biti od različitih materijala (kod nas je to najčešće čelični lim), a zatim se unutrašnjost bazena oblaže specijalnom folijom (lajnerom). Za izgradnju lajnerskog bazena potrebno je 4 nedelje.

Lajnerski bazeni su ovalnog oblika i moguće je kombinovati ih sa različitim betonskim dodacima kao što su hidromasažni bazeni, prelivi, vodopadi itd.

 

Pogledajte i ostale vrste bazena:

Pozovite nas za detaljne informacije!