Gewiss
Fontini
Font
Master
Gewiss
Fontini
Font
Master

Elektromaterijal

U ponudi imamo elektromaterijal italijanskih proizvođača GEWISS i Master, kao i španskog proizvođača Fontini koji ima dva brenda – Fontini i Font.

Gewiss je među vodećim međunarodnim proizvođačima sistema i komponenata za električne instalacije. Cifra od 30.000 proizvoda obuhvata elektromaterijal od prekidača i utičnica za domaćinstvo do automatskih osigurača, od razvodnih tabli i kutija do industrijskih komponenti, od kanalskih sistema do osvetljenja.

Fontini je španski proizvođač dekorativnih elemenata za elektroinstalacije. U ponudi ovog proizvođača su prekidači i utičnice za uzidnu i nazidnu upotrebu, kao i dekorativni kablovi i oprema za nazidnu instalaciju. Fontini je poznat po svom dizajnu i upotrebi plemenitih materijala kao što su mesing, porcelan, drvo i staklo. Svaki komad je jedinstven i može se prilagoditi različitim stilovima uređenja kućnog ili poslovnog prostora.

Kolekciju Font je kompanija Fontini uradila u saradnji sa dizajnerskom kućom GuimeráiCinca. Ona obuhvata luksuzne prekidače, utičnice i rasvetu čija lepota leži u čistim linijama, jednostavnosti i izuzetnom kvalitetu materijala od kog se izrađuje. Svaki komad iz ove kolekcije radi se po porudžbini, te su moguće sve kombinacije elemenata.

Master je italijaski proizvođač elektromaterijala koji je modernog dizajna, evropskog kvaliteta, a veoma pristupačnih cena. Master elektro galanterija može da zadovolji potrebe bilo koje vrste prostora.