Ploče za stolove WERZALIT

Werzalit ploče za stolove su jednostavne za održavanje, trajne i otporne na mehaničke, toplotne i hemijske uticaje. Osim mnogobrojnih postojećih dekora, Werzalit nudi i mogućnost izrade ploče za stolove sa Vašim logom i prema Vašem dizajnu.

Visok kvalitet skoro neuništivih ploča za stolove kompanije WERZALIT poznat je širom sveta. Izrađuju se od patentiranih drvenih materijala WERZALIT. Za izradu ovog jedinstvenog materijala koristi se isključivo drvo iz obnovljivih, domaćih šuma, zbog čega imaju PEFC sertifikat.

Zahvaljujući odlikama materijala, ploče su izuzetno dugotrajne i otporne, čak i kada su izložene ekstremnim vremenskim uslovima. Istovremeno, lake su za održavanje i mogu se reciklirati. Ploče za stolove WERZALIT otporne su na toplotne, mehaničke i hemijske uticaje, zbog čega su naročito pogodni za ugostiteljske objekte. Svi WERZALIT proizvodi prolaze stroge kontrole kvaliteta DIN. Njihova izdržljivost i otpornost testiraju se u klimatskim komorama kao i u različitim klimatskim regijama sveta.

Dizajn pokriva veliki izbor stilova – od modernog do šarmatno rustičnog izgleda, od uvek-prisutnih klasika do odvažnih umetničkih tema. Ploče se izrađuju u obliku kvadrata, kruga, pravougaonika, kao i u ovalnom i trapezoidnom obliku.

Model carino

Posebnu liniju ploča za stolove Werzalit čini kolekcija carino. Debljina ploče je 12 mm, a ivica može biti urađena u 3 varijante: obla, zakošena i ravna.

Oblici ivice ploče:

individua. ploče za stolove sa vašim logom

Ploče za stolove individua mogu se koristiti na raznim događajima, sajmovima, promotivnim akcijama. Bez obzira da li je u pitanju proslava, neki dugotrajniji oglas ili za prodaju, ove ploče za stolove su savršena platforma za vaš brend.

Ploče za stolove individua izrađuju se prema vašoj želji – vi birate željenu dimenziju i oblik i prosledite nam grafičko rešenje. Materijal koji je otporan na vremenske uslove ima i visok nivo stabilnosti na UV zrake, tako da se stolovi sa logom mogu koristiti u razne svrhe, čak i za privremenu spoljnu upotrebu.

Oblici i dimenzije:

Ploče za stolove

Pozovite nas za detaljne informacije