Softwell d.o.o. osnovan je u Novom Sadu 1989. godine.
Bavimo se uvozom i distribucijom sledećih proizvoda:
  • elektromaterijal za kućnu, poslovnu i industrijsku primenu. Na tom polju sarađujemo sa renomiranim evropskim kompanijama GEWISS, FONTINI, FONT, MASTER.
  • baštenski nameštaj za opremanje stambenih i ugostiteljskih objekata, kompanije Hartman.
  • bazeni i opreme za bazene – Astralpool, CPA i dr.
  • roštilji – Barbecook
  • fasadne i podne obloge za bašte i terase, kao i ploče za stolove nemačkog proizvođača Werzalit.

godina sa Vama

KOMPANIJE SA KOJIMA SARAĐUJEMO

Bazeni i oprema za bazene

Kada je u pitanju oprema za bazene i komponente za izradu bazena, sarađujemo isključivo sa kompanijama iz Evrope, SAD i Australije. U ponudi imamo brendove: Astralpool, CPA, Dynotech, Heyword i druge renomirane proizvođače kvalitetne opreme.

Hartman

Hartman je holandska kompanija koja se već 45 godina bavi proizvodnjom baštenskog nameštaja.

Osnovne odlike Hartman proizvoda jesu: kvalitet, pouzdanost, udobnost i dizajn.

Cilj Hartmana oslikava se u sloganu: “Hartman, uživajte duže” i nastojanje kompanije da napravi baštenski nameštaj u kom će ljudi moći da uživaju dugo vremena. Ovo znači proizvesti nabolji kvalitet i zato se svi proizvodi testiraju u Hartmanovom centru za testiranje u skladu sa regulativom NEN581.

Hartman ima svoj tim dizajnera, ali sarađuje i sa renomiranim dizajnerskim kućama i dugi niz godina predstavlja vodeći brend na tržištu baštenskog nameštaja.

Ergonomski princip kojim se Hartman vodi u svom dizajniranju baštenskog nameštaja jeste udobnost iznad svega.

Ono što Hartman razlikuje od konkurentskih kompanija jeste veliki izbor najkvalitetnog nameštaja za odmor, inovacije i upotreba materijala kao što su aluminijum, tikovo drvo, nerđajući čelik, „viker“- specijalna tehnologija na bazi smole za izradu pletenog nameštaja.

www.hartman.eu

Kettler

KETTLER je nemačka kompanija, osnovana 1949. godine. Osim toga što proizvodi opremu za fitness i bicikle, Kettler je poznat i po proizvodnji baštenskog nameštaja. Glavni stub uspeha ove kompanije je funkcionalnost, lakoća upotrebe, moderan dizajn i kvalitet proizvoda.Kroz blisku saradnju sa vodećim institucijama i kompanijama na polju dizajna, zdravlja i tehnologije, Kettler konstantno radi na unapređenju i inovacijama kako bi na što bolji način odgovorili potrebama kupaca. Ovo se pokazuje i kroz brojne nagrade koje je Kettler dobio za svoje proizvode.
www.de.kettler.net

Barbecook®

Barbecook® je registrovani zaštitni znak kompanije SAEY HOME & GARDEN iz Belgije.
Prvi barbecook® roštilj napravljen je 1985. godine. Kako su u to vreme roštilji bili primitivni, jedan od osnovnih ciljeva bio je da se pečenje roštilja učini efikasnijim i bezbednijim. Kao rezultat, stvoren je patent za brzo paljenje QuickStart®, kao i roštilji koji su laki za upotrebu: od jednostavne montaže i upotrebe do održavanja.
www.barbecook.com

Werzalit

WERZALIT GmbH + Co. KG, sa sedištem u Oberstenfeldu u Nemačkoj, vodeća je evropska kompanija za izradu inovativnih građevinskih elemenata i industrijskih poluproizvoda.

Proizvodni asortiman obuhvata elemente za fasade i balkone, daske za prozore, podne obloge za bašte i terase, ploče za stolove za spoljnu upotrebu, letvice za krevete, kao i poluproizvode za dalju proizvodnju.

Proizvodi Werzalit imaju PEFC sertifikate i proizvode se u skladu sa standardom DIN ISO 9001. Prisutni su u 34 zemlje širom sveta, a zbog svog kvaliteta ovenčani su brojnim nagradama.

www.werzalit.com

GEWISS

Gewiss je među vodećim međunarodnim proizvođačima sistema i komponenata za električne instalacije. Cifra od 30.000 proizvoda obuhvata sve od prekidača i utičnica za domaćinstvo do automatskih osigurača, od razvodnih tabli i kutija do industrijskih komponenti, od kanalskih sistema do osvetljenja.

Kompanija je osnovana 1970. godine u Italiji, a danas je GEWISS internacionalna grupacija sa proizvodnjom i prodajom širom sveta. Zahvaljujući modernoj infrastrukturi i tehnološki naprednim sistemima proizvodnje kompanija je razvila „Integrisani električni sistem“ kao i sistem za home automation (pametna kuća) CHORUS.
Sa preko 40 godina iskustva, kompanija GEWISS pokazala je da je među vodećima u izradi rešenja za stambeni, industrijski i uslužni sektor.
www.gewiss.com

Fontini

Fontini je španski proizvođač dekorativnih elemenata za elektroinstalacije. Kompanija je počela sa radom kao proizvođač električnih urađaja za industriju 1950. godine. Za 60 godina svog postojanja, Fontini se pozicionirao kao kompanija za proizvodnju kvalitetne elektro opreme i prekidača koji služe kao dekorativni elementi. Osim toga, osnovan je novi deo kompanije, nezavisan od Fontini Grupe – FONT BARCELONA. Njihova kolekcija 5.1 (Five Dot One), koja je stvorena u saradnji sa dizajnerskim studiom GuimeráiCinca, čine poizvodi izuzetnog kvaliteta okrenuti savremenom dizajnu i unutrašnjem uređenju
www.fontini.com
www.fontbarcelona.com