Vaša bašta je vaša oaza mira, opuštanja i druženja. Ona je vaša dnevna soba na otvorenom, stoga u njoj pružite sebi udobnost i komfor. Ležaljke u bašti mogu dodatno doprineti osećaju udobnosti i mira. Nemojte dozvoliti da vas odnese svakodnevica i da vam sunčani dani prođu u zatvorenom prostoru, izađite u baštu, sedite i opustite se, opuštanje je pola zdravlja!

Ležaljke – savršeno mesto za dremanje i sanjarenje

Kada ste sami ili to poželite da budete, u svojoj bašti možete napraviti svoj  prostor gde ćete moći da radite sve one male stvari koje obnavljaju vašu energiju. Najbolje da u senci nekog većeg drveta ili veštačkoj hladovini postavite ležaljku na kojoj ćete moći da pročitate omiljene sadržaje, poslušate muziku, dremnete ili pak samo ćutite i sanjarite. Na taj način obezbedićete sebi unutrašnji mir koji vam je potreban za sve zahtevne aktivnosti tokom dana.

Hartman je za takve prilike obezbedio veliki asortiman ležaljki različitog dizajna, kako bi se uklopile u različite stilove. Jedno je svima zajedničko, a to je nenadmašna udobnost, bilo da su upitanju ležaljke sa jastucima ili one koje su izrađene od posebnog materijala koji se prilagođava vašem telu kada na nju legnete.

Predstavljamo vam jednu među mnogim, elegantnu i funkcionalnu  Da Vinci ležaljku. Okvir je izrađen od aluminijuma, deo za ležanje od specijalnog materijala koji će se oblikovati prema vašem telu, ali će u isto vreme ostati čvrst i otporan na sve vremenske uslove. Ove ležaljke lako možete uklopiti u svaku baštu zbog jednostavnih boja, a još lakše premeštati po bašti zbog dva točka koji se nalaze iza naslona.

Evo i drugih ležaljki iz Hartmanove radionice koje vam mogu pružiti mir i vrhunsku udobnost: